Achtergrond

Wat is energetische geneeskunde?


​Efficiënt reguleren vrijwel zonder bijwerkingen.
In het menselijke lichaam spelen elektromagnetisme en elektriciteit een enorm grote rol. Het is bekend dat we zonder aardmagnetisme ziek worden en dat zenuwprikkels elektrische impulsen zijn. Energetische geneeswijzen maken gebruik van de wetmatigheden en verschijnselen die op dit gebied bekend zijn zoals inductie, geleiding, osmose, magnetisch aantrekken en afstoten, beïnvloeding en wisselwerking zonder zichtbaar contact (katalysator effect) en energie- en informatie overdracht door resonantie.

​Electromagnetisme


electromagnetisme

​Elektromagnetisme (magneetpatronen, licht en kleur) is een fundamentele natuurkracht. Zonder elektromagnetisme kunnen biologische systemen niet bestaan. De kennis van en ervaring met het benutten van elektromagnetische signalen (= energetisch herstellen) zou tot de fundamentele kennis van iedere praktiserende arts moeten behoren. Helaas is dit nog niet zo, maar gezien de enorme resultaten en het vrijwel kunnen vermijden van bijwerkingen van reguliere middelen kan het niet anders of daar komt verandering in.
Regulatie van fysiologische, celbiologische, neurologische en microbiologische processen is mogelijk met magneetgolven en kleursequenties. Dankzij de meridiaananalyse kan opgespoord worden waar en hoe met behulp van energie en informatie processen bijgestuurd moeten worden. De correcte werking van de bijsturing kan direct worden gecontroleerd door een nameting van het effect.

Wat meten we?


meridianen

​Het meridianensysteem verbindt lichaam en geest: zintuiglijke waarneming roept emotionele reacties op, die fysieke biochemische veranderingen teweeg brengen. Het voorziet in transport van elektromagnetische impulsen en fotonen. Het vormt een cybernetisch en holistisch netwerk en wordt vrijwel zonder vertraging beïnvloed door fysieke en mentale ontregelingen.
 Iedere van de 12 gepaarde meridianen heeft een bepaald energie niveau. Dat energieniveau is gebaseerd op tien miljoen metingen van Russische ervaringen in de ruimtevaart geneeskunde en ziekenhuizen, rekening houdend met leeftijd en geslacht.

Technische achtergrond


meridiaanmeting

​Eeuwen geleden ontdekten de Chinese geleerden al dat elke ziekte terug te brengen is tot een storing in de cellulaire energiecyclus en op die manier kan worden ontdekt.
De Duitse wetenschappers Dr. Voll en Dr. Werner ontwikkelden in de jaren '50 van de 20e eeuw een methode voor de meting van de energiestroom in het lichaam. Het Russische Ruimteagentschap ontwikkelde in de jaren '80 de praktische toepassing en gebruikte het in ruimtereizen om de gezondheid van hun kosmonauten te testen. Uitgangspunt was een systeem dat een reproduceerbare meting mogelijk maakt en referentiewaarden heeft van gezonde mensen. Professor Dr. Med. Valery Polyakov verbleef 438 dagen non-stop in de Russische MIR; het langste verblijf in de ruimte ooit. Zijn gezondheid werd gemeten met de I-tronic EDA. "Ik zou op mijn 56 jarige leeftijd direct naar Mars vliegen – een reis van duizend dagen - maar alleen onder begeleiding van de I-tronic EDA®." Citaat: Prof. Dr. Med. Valery Polyakov (Sporthochschule Keulen 3 September 2001).
Raymedy® heeft deze technologie geïntegreerd in een ultra modern analyse systeem. Deze stelt het energieniveau evenals regulatie- en aanpassingsvermogen van het menselijke lichaam vast door het meten van de elektrische impedantie van de meridianen en de reactie van het autonome zenuwstelsel.

​Energiemeting in de Russische ruimtevaart

Inhoud niet beschikbaar
Sta cookies toe door op Accepteer in de banner te klikken