Prostaatklachten

Problemen met plassen?

Grote kans dat wij u kunnen helpen zonder medische ingreep!​

Veel mannen van boven de 50 jaar hebben een vernauwde urinebuis, waardoor ze vaak moeten plassen. Hierdoor slapen ze minder goed omdat ze er ‘s-nachts vaak uit moeten.
De oorzaak van deze vernauwde urinebuis is een vergrote prostaat, die het bovenste deel van de urinebuis omsluit. Dit wordt prostaathypertrofie genoemd. Bij jonge mannen is de prostaat ongeveer zo groot als een kastanje. Bij het ouder worden kan de klier uitgroeien tot de grootte van een sinaasappel. Deze groei begint doorgaans na het vijftigste levensjaar.
Hierdoor kan de prostaat de urinebuis dichtdrukken. Deze klachten komen zeer vaak voor. Ongeveer eenderde van alle mannen boven de zestig jaar heeft klachten bij het plassen.

Uit onderzoek blijkt dat gebruik van medicatie of voedingssupplementen doorgaans weinig effect heeft op deze klachten. Uiteindelijk kan de uroloog voorstellen om operatief prostaatweefsel weg te nemen.

Vitaalbalans heeft een behandelmethode met zwakke elektromagnetische golven waarmee op korte termijn, doorgaans binnen enkele weken, een verbluffend resultaat kan worden geboekt. 80-90% van de mannen heeft voelbaar minder klachten en slaapt beter door! Dit is gebleken uit een wetenschappelijke clinical trial in Duitsland in 2011 gedaan door Dr. Jutta Batke van Universität Viadrina Frankfurt (am Oder). Diverse cliënten van Vitaalbalans hebben dit inmiddels ook ervaren. Na behandeling van een cliënt bleek uit rectaal onderzoek door de huisarts dat de omvang van de prostaat beduidend was afgenomen.

In onderstaand filmpje vertelt Willem over zijn ervaring met deze behandeling.

Inhoud niet beschikbaar
Sta cookies toe door op Accepteer in de banner te klikken

N.B. raadpleeg altijd uw arts om te bepalen of uw prostaathypertrofie goedaardig is.