Raymedies

Raymedies


​Raymedies zijn de nieuwste ontwikkelde elektronische therapiefrequenties. Frequentietherapie maakt gebruik van de wetmatigheden en verschijnselen op het gebied van energetische geneeswijzen, zoals inductie, geleiding, osmose, magnetisme en energie- en informatie overdracht door resonantie. Elektromagnetisme en licht zijn fundamentele natuurkrachten. Zonder deze krachten kunnen biologische systemen niet bestaan.
Regulatie van fysiologische, celbiologische, neurologische en microbiologische processen is mogelijk met magneetgolven en kleursequenties. Dankzij de meridiaananalyse kan opgespoord worden waar en hoe die processen gestuurd moeten worden met behulp van energie en informatie. Raymedies bestaan uit speciale elektromagnetische licht- en magneetfrequenties. Met deze therapiefrequenties kunnen allerlei problemen op fysiek, psychisch, emotioneel en chakraal niveau behandeld en gereguleerd worden.

Lichtfrequenties


Lichtfrequenties

​Licht is de bron van alle leven en voor de mens van levensbelang. Het werkt tot in de kleinste celstructuren en tot op moleculair niveau. Het lichaam reageert op de verschillende frequenties van licht (kleuren). Iedere ziekte is een energetische verstoring, die specifieke, ritmisch afwisselende kleuren vergt om het natuurlijk helend vermogen te activeren. Vitaalbalans beschikt over honderden empirisch gevonden combinaties van kleurpatronen. Deze kunnen met een lichtpen op acupunctuurpunten toegepast worden. De behandelingen met de lichtpen zijn bijzonder effectief voor de meridianen en de chakra's. De behandelingstijd per punt is kort.​

Magneetgolven


Magneetgolven

​Met de Beamer wordt een magneetgolfpatroon aan het lichaam toegediend.
 De Beamer produceert elektromagnetische patronen en zendt deze golfpatronen met specifieke effecten uit door middel van een eigen "biologische taal". De behandeling met de Beamer is volledig cliëntvriendelijk.
Het effect van een behandeling met de Beamer is ontspannend en tegelijk sterk ontgiftend, omdat veel afvalstoffen kunnen vrijkomen. Om deze snel en optimaal af te voeren is het belangrijk om veel zuiver water te drinken, tot meerdere dagen na de behandeling.