Over mij

Tom de Haan studeerde in 1987 af als psycholoog aan de Rijksuniversiteit te Leiden. Daarna heeft hij enkele jaren gewerkt als consultant Werving & Selectie en assessment-psycholoog en 16 jaar als Hoofd Personeel & Organisatie in zowel de profit- als non-profit sector. Gezondheid en vitaliteit hadden altijd zijn bijzondere belangstelling.

Als hoofd P&O zag hij dat een slechte vitaliteit leidt tot een hoog verzuim en zijn weerslag heeft op organisaties. Tevens zag hij dat niet alleen het verstrekken van inzicht in verzuim belangrijk was, maar vooral ook de persoonlijke aandacht en interventies.


De nieuwste ontwikkelingen in energetische behandelwijzen en de resultaten die daarmee werden geboekt spraken hem zo aan dat hij besloot hier zelf mee aan de slag te gaan.

Hij doorliep de opleidingen HBO-medische basis, Natuurgeneeskundig gezondheidsadviseur, Energetisch Raymedy® Therapeut, SIVAS-acupunctuur, de Nederlandse Academie voor Energetische Geneeswijzen, Atlascorrectie en Trainer Hormoonfactor.