Over mij

In 1987 studeerde ik af als psycholoog aan de Rijksuniversiteit te Leiden. Daarna heb ik enkele jaren gewerkt als consultant Werving & Selectie en assessment-psycholoog en 16 jaar als Hoofd Personeel & Organisatie in zowel de profit- als non-profit sector. Gezondheid en vitaliteit hadden altijd mijn bijzondere belangstelling.

Als hoofd P&O zag ik dat een slechte vitaliteit leidt tot een hoog verzuim en zijn weerslag heeft op organisaties. Tevens zag ik dat niet alleen het verstrekken van inzicht in verzuim belangrijk was, maar vooral ook de persoonlijke aandacht en interventies.


De nieuwste ontwikkelingen in energetische behandelwijzen en de resultaten die daarmee werden geboekt spraken mij zo aan dat ik besloot hier zelf mee aan de slag te gaan.

Ik doorliep de opleidingen HBO-medische basis, Natuurgeneeskundig gezondheidsadviseur, Energetisch Raymedy® Therapeut, SIVAS-acupunctuur, de Nederlandse Academie voor Energetische Geneeswijzen, Atlascorrectie, Trainer Hormoonfactor en Masterclass Neurotransmitters.