Infecties bestrijden

Infecties door bacteriën, schimmels, parasieten en virussen

Infecties gaan veelal gepaard met koorts, hoofdpijnen, stijfheid in de ledematen, diarree, algemeen pijnlijk gevoel, rode ogen, loopneus en kunnen een grote invloed hebben op uw dagelijks functioneren.

Voorbeelden van infecties zijn:

    1. Pfeiffer
    2. Lyme
    3. Streptococcen
    4. Gewrichtsaandoeningen
    5. Griep

Dagelijks worden we blootgesteld aan vele micro-organismen, die een plek zoeken om te leven. Als het immuunsysteem zwak is, bijvoorbeeld door stress, krijgen zij de kans om in het lichaam door te dringen en zich te vermenigvuldigen. We worden dan ziek, waarna veelal antibiotica worden voorgeschreven.
Steeds meer bacteriën, schimmels en parasieten zijn echter resistent tegen antibiotica. Bovendien raakt de darmflora door antibiotica vaak uit balans, omdat ook de goede bacterien gedood worden.

Bestrijden van infecties

Vitaalbalans gebruikt een nieuwe natuurlijk methode om bacteriën, schimmels en parasieten doeltreffend te bestrijden, zonder de bijwerkingen van antibiotica en andere medicatie. Ook bij het bestrijden van virussen is deze methode effectief gebleken.
Met individueel vast te stellen frequenties van galvanische stroom worden micro-organismen selectief uitgeschakeld. Daarnaast stimuleert Vitaalbalans het lichaam om afvalstoffen beter af te voeren. De behandeling is pijnloos.

Parasieten, bacteriën en schimmels bestrijden met frequenties

Inhoud niet beschikbaar
Sta cookies toe door op Accepteer in de banner te klikken