Aanpak

Heb je geen klachten? Onze aanpak helpt je fysiek en emotioneel in balans te blijven en wordt toegepast als preventief onderhoud.
Heb je wel gezondheidsklachten? We zoeken altijd zo veel mogelijk naar de oorzaak van je klacht en pakken deze aan. Daarbij hanteren we de volgende stappen:

Intake

Je ontvangt een anamneseformulier, dat je thuis al kunt invullen. Hiermee worden je klachten en eventuele ziektegeschiedenis in kaart gebracht zodat we een totaal beeld hebben. Tijdens de eerste afspraak wordt dit met je doorgesproken. We kijken altijd meer naar de mens als geheel dan alleen naar de kwaal.

Bodyscan

Met het Raymedy systeem wordt de energie in je organen gemeten. Dit geeft veel informatie over je conditie en waar eventuele pijnpunten liggen. Indien nodig worden er Raymedy scans gedaan om de diepere oorzaken van je klachten te vinden. Ook kunnen we de werking van middelen als vitaminen & mineralen testen op hun effect op je vitaliteit.

Inzicht

Op basis van de bodyscan geven we je inzicht in de balans van je lichaam en geven we adviezen hoe deze balans hersteld kan worden.

Behandelen

Met deze inzichten gaan we behandelen met resonantie via licht, magneetgolven en microstroom. Ook is er een mogelijkheid om thuis te behandelen. Als er een onbalans is in de wervelkolom kunnen we een atlascorrectie uitvoeren, die de wervels meestal weer in balans brengt.

​Doorgaans worden de meeste gezondheidsklachten behandeld met medicatie, rust, pijnbestrijding of fysiotherapie. Met Raymedy kijken we verder. We koppelen eeuwenoude Oosterse inzichten over herstel middels acupunctuur aan onze Westerse wetenschap. Westers onderzoek laat zien dat alle processen in ons lichaam worden aangestuurd door energie in de vorm van stroom, chemische energie of licht.
Volgens eeuwen oude Chinese geneeskunde stroomt al die energie via energiebanen door het lichaam.
Bij de behandeling van je klachten maken we gebruik van beide inzichten. Veel klachten worden veroorzaakt door een verstoring van de energiestroom of een verkeerde trilling van organen of weefsels. Door met resonantie de juiste trillingen toe te dienen kunnen we de energiestromen herstellen, het lichaam versterken en het zelf genezend vermogen boosten.

Insert Video