Aanpak

Analyse

​Iedere behandeling begint met een analyse. Deze is nodig om de oorzaak van een kwaal te vinden. Vitaalbalans analyseert uw conditie, test middelen die u eventueel inneemt en geeft u een goed therapieplan. Wij beoordelen de gezondheid van het totale lichaam, we kijken meer naar de mens dan de kwaal.
Vitaalbalans werkt met Raymedy® : een geavanceerde digitale analyse- en behandelingsmethode. Uw lichaamsenergie wordt gemeten en geeft direct informatie over uw gezondheid. De test is pijnloos en wordt uitgevoerd met een meetpen aan de handen en voeten.
 Onze testapparatuur produceert gegevens over uw energische conditie en de fysieke en mentale balans. Eventuele energieblokkades zijn direct zichtbaar. De test duurt nog geen 10 minuten. Tevens kunnen middelen, zoals vitaminen en mineralen, worden getest op hun effect op uw lichaam en vitaliteit. Vitaalbalans over een groot aantal natuurgeneeskundige middelen, die uw gezondheid kunnen verbeteren. Ook de middelen die u al gebruikt kunnen worden getest.

Na analyse worden adviezen gegeven om de balans te verbeteren of te herstellen. Meestal wordt aansluitend een behandeling gestart.
De analysemethode is bij iedereen toepasbaar die preventief of curatief met gezondheid bezig wil zijn.​

Behandeling

De behandeling is afhankelijk van analyse. Uw problemen worden zichtbaar gemaakt in eenvoudig te begrijpen grafieken en één voor één behandeld. In veel gevallen is een te lage energie of blokkade de oorzaak dat het lichaam niet gezond wordt. Vitaalbalans kan het lichaam ondersteunen door kleur- en magneetpatronen toe te passen op acupunctuurpunten, chakra's of organen. Hiertoe beschikken wij over honderden digitale remedies. Na iedere behandeling testen wij onmiddellijk het effect met een meting. Zo krijgt u altijd een behandeling die optimaal is voor uw lichaam en weten we vrijwel onmiddellijk welke behandeling helpt.
Vitaalbalans richt zich op de mens als geheel en haalt de grote genezingsblokkaden weg die uw herstel in de weg staan, zoals hoge verzuring, parasieten, bacteriën, virussen, schimmels, gebrek aan voedingsstoffen of blokkades in de wervelkolom. De volgende behandelingen kunnen worden toegepast: