Referenties

Artikelen


Resultaten aantoonbaar.
Joyce Vermeeren in "Praktizijns 01.2005, klik hier

Parasietenbelasting vaststellen via de computer, behandeling via internet,
Paul A. Brobbel, klik hier

Artikel over energetische behandelwijze van Vitaalbalans in "Focus", klik hier.

Bestaan van meridianen nu wetenschappelijk bewezen
Het bestaan van het meridiaanstelsel, waarmee Vitaalbalans werkt, is onlangs door wetenschappelijk onderzoek van het biofysica laboratorium van de Nationale universiteit in Seoel vastgesteld.
In de jaren 1960 is door Bonghan Kim een circulatiesysteem ontdekt, dat overeenkomt met de meridianen uit de klassieke acupunctuur. Pas sinds kort is het verloop ervan, zoals in bloed-of lymfevaten, op het oppervlak van interne organen en in hersenventrikels, bevestigd. Met moderne technologie, waarbij speciale kleurstof,  fluorescentiemicroscopie en electrofysiologie werd gebruikt, werden deze kanaaltjes  traceerbaar. Ook werden deze ontdekt in vetweefsel en op de fascia rondom tumorweefsels. Deze ontdekking kan van grote betekenis zijn in relatie tot ernstige gezondheidsproblemen in de moderne maatschappij, zoals obesitas en kanker.
Het volledige artikel kunt u hier lezen.

De aan deze pagina gelinkte documenten zijn in PDF formaat.
U heeft hiervoor Acrobat Reader nodig, dit kunt u hier downloaden.

Testimonials


Tineke (30), drukkend gevoel in het hoofd, bekkenproblemen, snel moe
Ria (70), nekpijn, kaakgewrichtsklachten, slikproblemen, duizeligheid
Johan (61), astma en nekklachten
Carmen (44), rugklachten en evenwichtsstoornissen
Erik (55), perifere neuropathie en vermoeidheid
Conchita (29), Atlascorrectie na zware hersenschudding, whiplash en het plotselinge verlies van mijn vader.
Aat (66), atlascorrectie
Carla (43) - atlascorrectie na jarenlange hoofdpijn en 2x whiplash
Tessa (21) - allergie voor zuivelproducten
Petra (47), vermoeidheid, verminderde weerstand, bijholteontsteking
Marijke (48), slijmbeursontsteking
Anke (40), gescheurde kniebanden
Annetje (39), negatief zelfbeeld
Marin (23), klachten na borstvergroting
Trudy (58), vermoeid en gespannen
Maaike (16), Pfeiffer
Irma (31), moe en hoofdpijn
Erik (22), astma en allergie
Alicia (16) - verschijnselen na de mexicaanse griep
Paulien (47) - klachten na borstvergroting
Aat (64) - allergieën
Alice (46) - Core Belief
Saskia (54), borstkanker
Susanne (47), schouderklachten
H. Berg (50), algehele check-up
R. Neumann (80), schouderklachten
H. Janssen (74) – zware vermoeidheid na operatie
José (35) – traag werkende schildklier
Nicolette (35) - Lyme
Angela (38) - borstontsteking
Ans (59), burnout en vermoeidheidsklachten
Marijke (56), blaasoperatie en ontstoken schouder

4 cliënten over i-Health from i-Health on Vimeo.

Tineke (30), drukkend gevoel in het hoofd, bekkenproblemen, snel moe.

Ik mail je om even te laten weten wat het effect is van de Atlascorrectie van afgelopen dinsdag. Wonderlijk :)
Woensdag merkte ik wat stijfheid en ging ik naar yoga waar ik een soort 'doorbraak' had in het kunnen ontspannen in mn liezen. Ik koppelde dit in eerste instantie niet aan de behandeling maar gister is mij duidelijk geworden dat dit er naar alle waarschijnlijkheid wel mee te maken heeft.
Ik heb gister namelijk ervaren hoe ik mijn rug volledig 'los kon laten' in een voorover buiging en ik een stukje wervelkolom ter hoogte van mijn maag kon ontspannen waardoor er een druk op mijn maag ontstond en ik moest overgeven. Ik had sterk het idee dat dit overgeven niet enkel een fysieke maar ook een emotionele ervaring was waarbij ik mijn diepste angst heb ervaren en letterlijk heb losgelaten. Ik voelde mij daarna enorm licht en er stroomt veel energie door mijn systeem. Een slapeloze nacht tot gevolg maar nu geen enkel teken van vermoeidheid. Ik voel me helder en de druk in mijn hoofd is weg, ik kan dieper ademhalen en ik sta net iets anders op mn benen/voeten. Heel erg prettig.

Ria (70), nekpijn, kaakgewrichtsklachten, slikproblemen, duizeligheid

Hierbij een berichtje hoe ik mijn Vitaalbalans therapie  heb ervaren.

Toen ik veel pijn kreeg in mijn nek, hals, bij de scalenus, rug, rechter kaakgewricht en nauwelijks kon eten, slikken en weinig speeksel kreeg , besloot ik om naar Vitaalbalans te gaan.
Omdat ik voor deze klachten bij mijn tandarts onder behandeling ben heb ik dit vooraf met hem besproken zodat hij daarvan op de hoogte is. Je komt dan met alle behandelaars op een lijn te zitten.
De therapie bij Vitaalbalans kende ik niet.
Ik hoopte dat deze therapie zou helpen omdat ik heel veel pijn had. Daarnaast kon ik nauwelijk eten omdat ik moeilijk kon slikken en omdat er weinig speeksel kwam.
Deze therapie heb ik  5 keer gehad en na iedere keer merkte ik al na een paar dagen dat ik met kleine beetjes vooruit ging.
Daar was ik dus erg blij mee want dat betekende ook dat deze therapie goed voor mij was.
Ook kwam met kleine beetjes mijn speekselvorming weer terug en kon ik wat beter slikken.
In het begin duurde dat effect maar ongeveer 1 dag.
Maar na elke behandeling duurde dat effect langer.
De stand van mijn nek werd steeds beter en ook de pijn in mijn rug en armen  werd steeds minder.
Ook het slikken ging elke dag beter
Thuis maakte ik gebruik van de EziLight. Dat was vooral voor mijn nek en hals en bij het litteken van de scalenus erg goed.
En zo begon ik mij elke dag beter te voelen en voelde ik mijn gezondheid elke dag vooruit gaan..
Het was de bedoeling dat ik na deze therapie voor de scalenusklachten nog een Dry Needling behandeling bij een fysiotherapeut zou doen.
Toen ik bij mijn fysiotherapeut kwam kreeg ik te horen dat mijn gezondheidstoestand zo goed was geworden dat ik geen Dry Needling behandeling meer hoefde te hebben .
Daar was ik natuurlijk heel erg blij mee omdat ik jaren geleden aan mijn scalenus was geopereerd en er daarna altijd heel veel last van heb gehad.

Tom de Haan, mijn Vitaal Balans therapeut, is rustig en duidelijk in zijn uitleg over wat er gaat gebeuren.
Daarnaast geeft hij goede adviezen.
Ook als je vragen hebt kun je hem altijd mailen of bellen.
Na elke behandeling heeft hij mijn tandarts van de resultaten op de hoogte gesteld.
Dat heb ik zeer op prijs gesteld evenals mijn tandarts.
Ben blij dat ik voor deze therapie gekozen heb.

Tom bedankt voor alles.

terug naar het overzicht

Johan (61), astma en nekklachten

Net of het synchronisch zo moest zijn kwam ik Tom op een ander overleg een tijd terug tegen. Ik liep al een tijd met een stevige nekpijn die zeer pijnlijk was. Reguliere massage had wel enigszins geholpen maar toch niet naar mijn wensen. Daarnaast had ik weer een tijd last van mijn astma.
Na een degelijke intake is bij mij een atlascorrectie gedaan en ben ik behandeld voor mijn astma.
De beschrijving van de precieze werkwijze en aanpak zal ik u besparen. Het resultaat was en is verbluffend: zaten mijn spieren tot voor de behandeling muurvast. Na de behandeling waren ze soepel en was mijn hoofd ook weer beweeglijk. De pijn reduceerde geweldig. Er worden in de atlascorrectie twee behandelingen gegeven. Na 6 weken was van enige terugval sprake en heb ik de tweede behandeling gehad.   Mijn verwachting is dat ik vrijwel zonder pijn weer aangenaam kan gaan leven. De astma behandeling gaf aan het begin een verergering van de klachten te zien. Na andere halve week waren de klachten verdwenen en was de benauwdheid weg terwijl het benauwde seizoen weer aanbreekt. Ook hier een geweldig resultaat.
Tom is een rustige en prettige therapeut die relationeel gericht in mijn ogen een degelijke behandeling neerzet. Hij legt geduldig alle stappen en uitkomsten uit en legt de verantwoordelijkheid voor hoe je verder gaat bij de client neer.  Zijn website en handelen is zeer professioneel zoals een goede CAM therapeut behoort te zijn.
Prettig om zo effectief, succesvol en prettig behandeld te zijn!

terug naar het overzicht

Carmen (44), rugklachten en evenwichtsstoornissen

Hallo Tom,
ik heb bij jou onlangs een atlascorrectie ondergaan, het heeft mij heel goed gedaan, de spierspanningen in onderrug en nek zijn een stuk minder geworden.
ik moet natuurlijk zelf ook in beweging blijven om dit zo te houden, maar dat lukt allemaal.
dus bij deze bedankt voor je goede hulp en ondersteuning hierin.

terug naar het overzicht

 

Erik (55), perifere neuropathie en vermoeidheid

Na een zware chemokuur van een halfjaar hield ik last van perifere neuropathie in mijn onderbenen en voeten. Tom de Haan heeft mij daarom behandeld met lichttherapie. De neuropathie is hierdoor sterk afgenomen. Ook de vermoeidheid die na de chemokuur was opgetreden heeft Tom weten te verminderen, waardoor ik weer meer energie heb gekregen.
Mocht ik weer met chemo behandeld moeten worden dan kan mijn afweersysteem preventief versterkt worden door een energetische behandeling zodat mijn lichaam dit beter kan doorstaan.

terug naar het overzicht

 

Conchita (29), Atlascorrectie na zware hersenschudding, whiplash en het plotselinge verlies van mijn vader.

In één maand tijd hebben er twee zeer vervelende gebeurtenissen plaatsgevonden. Allereerst ben ik aangereden door een auto. Ik reed op een scooter. Hierdoor heb ik helaas een zware hersenschudding opgelopen en een whiplash. Naar vier weken kreeg ik het verschrikkelijke nieuws te horen dat mijn vader verongelukt was met zijn motor.
Dit alles bij elkaar veroorzaakte veel hoofdpijn, nekpijn, schouderpijn, rugpijn, concentratieproblemen, geheugenverlies en oververmoeidheid.

Op advies van mijn moeder ben ik begonnen aan Atlastherapie welke gegeven wordt door Tom de Haan. Mijn moeder heeft tevens een whiplash waar zij te lang mee heeft doorgelopen. Geen enkele behandelingen van de fysiotherapeut en chiropractor mochten baten. De atlastherapie is het enige wat haar heeft geholpen en waar zij echt iets aan heeft gehad.

De praktijk van Tom de Haan is een erg rustgevende en ontspannende ruimte waar je bij binnenkomst al direct geheel ontspannen word. De omgeving straalt rust uit en de zachte muziekklanken zorgen ervoor dat je even alle drukte en hectiek vergeet en echt even aan jezelf kan denken. Daarbij is Tom de Haan een hartelijke, goede en zachtaardige man met een erg fijne en rustigevende stem. Een luisterend oor en vol begrip voor elke situatie en gebeurtenis.

Na vier behandelingen kan ik oprecht zeggen dat bijna alle klachten verholpen zijn. Mijn spieren zijn ontspannen en mijn lichaam heeft eindelijk geen pijn meer. Mijn atlas (bovenste wervel in de nek) stond voor de behandelingen scheef. Deze is weer hersteld door de atlastherapie. Hierdoor zijn de whiplash klachten afgenomen. Daarbij is het natuurlijk van belang rustig aan te blijven doen en niet direct weer alles op te pakken als voorheen.

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en alle zorg en hulp die Tom de Haan geboden heeft. Ik kan iedereen aanraden om een afspraak te maken voor de atlastherapie of voor één van de andere behandelingen.

Denk aan jezelf….en gun jezelf deze therapie.
Liefs Conchita

terug naar het overzicht

 

Aat (66), atlascorrectie

Hallo Tom,
Niet alleen ik ben enthousiast over het resultaat van de atlascorrectie. Mijn Cesar oefentherapeute, waar ik al 7 jaar kom, is helemaal enthousiast over het resultaat van mijn nek, die helemaal soepel is. Ze zei dat ze me nog nooit zo meegemaakt heeft met een nek en schouders die helemaal soepel zijn. Ik ben zeer verguld met mijn soepele nek spieren. Ik weet gewoon niet hoe ik het heb. Dat ik links en rechts achter om kan kijken.

terug naar het overzicht

 

Carla (43) - atlascorrectie na jarenlange hoofdpijn en 2x whiplash

Na een aantal behandelingen stelde Tom mij een atlascorrectie voor. Nu ben ik daar erg sceptisch over. Maar omdat ik zo vaak hoofdpijn, pijn in mijn nek, pijn in mijn schouders en vaak erg moe ben, ben ik er toch voor gegaan. De behandeling was prima te doen, het doet absoluut geen pijn en voelt eerder prettig aan. Het resultaat was na de eerste behandeling nog minimaal, eigenlijk te verwaarlozen. Na de tweede behandeling kon ik wel resultaat zien, minder stijf en dat betekent minder hoofdpijn en pijn. Dus absoluut de moeite waard.

terug naar het overzicht

 

Tessa (21) - allergie voor zuivelproducten

Hierbij even een mailtje om te vertellen dat ik de afgelopen weken enorm heb genoten van lekkere softijsjes en zelfs een MCflurry heb gegeten!! Haha. Ik heb bijna geen last meer van zuivelproducten! Ik weet niet of het echt 100% weg is, dus in de zomer of na de zomer kom ik denk ik nog een keertje bij je langs om ook even te kijken naar jouw metingen.

terug naar het overzicht

 

Petra (47), vermoeidheid, verminderde weerstand, bijholteontsteking

In het halfjaar voordat ik naar Vitaalbalans ging was ik om de haverklap ziek. Ik had me in dat halfjaar zo ongeveer al 5x ziek gemeld op mijn werk. Regelmatig ging ik naar de huisarts die mij lichamelijk onderzocht en bloedonderzoek deed. Ik was kerngezond volgens de huisarts. Daar was ik natuurlijk heel blij mee, maar ondanks mijn "goede gezondheid" voelde ik me helemaal niet lekker. Waarschijnlijk speelde stress een grote rol. Dat zou wel kunnen kloppen. Alleen is niet alle stress makkelijk uit je leven te bannen. Toen ik op een gegeven moment doodziek was door een bijholteontsteking, was voor mij de maat vol en ben ik op zoek gegaan naar "iets alternatiefs".
Zo ben ik bij Vitaalbalans terecht gekomen. Ik vond zo'n nieuwe behandeling ook wel weer spannend en ik zou wel zien waar het schip strandde. Eerst zien en dan geloven!

Sinds ik bij Tom van Vitaalbalans onder behandeling ben ( 5 consulten in het afgelopen halfjaar) ben ik geen dag meer ziek geweest! Bovendien heb ik me er toe kunnen zetten om iedere week 2x te gaan zwemmen. Iets wat ik al langer van plan was, maar wat er maar niet van kwam. De stress is nog in mijn leven, maar blijkbaar kan ik dat nu beter aan.

Bent u niet "zo'n alternatief type" en gaat u toch nog liever voor de "zekerheid" van de reguliere geneeskunde, dan raad ik u aan het volgende te lezen;
( Helaas is het geen sprookje maar werkelijkheid)

Er was eens een man die de voorzitter van een anti-kwakzalverijvereniging hoorde praten op de radio. Als zwanenzang liet hij nog eens weten dat alles wat alternatief is in de geneeskunde aan de schandpaal kan. Hij schiet alles af wat niet wetenschappelijk is. De man die naar de radio luisterde was eigenlijk niet zo alternatief ingesteld, maar hij werd opeens niet goed van die voorzitter van de anti-kwakzalverijvereniging. De man had zin om hem te bellen en de radio-uitzending te onderbreken. Hij wilde hem duidelijk maken dat hij een fantastische moeder heeft gehad, die door het zogenaamde wetenschappelijke/medische circus te vroeg is overleden. In de jaren zestig kreeg zij het DES-medicijn voorgeschreven dat wetenschappelijk verantwoord was tot later bleek dat dit zwaar kankerverwekkend was. Ziedaar de oorzaak van haar dood.

U wilt eenvoudig het oneindige afperken met een muurtje, terwijl u bang bent een kijkje te nemen achter dat muurtje.
Als u naar buiten voorbij dat muurtje ziet, dan zult u uw ogen toeknijpen. Echt!

terug naar het overzicht

 

Marijke (48), slijmbeursontsteking

Al enige tijd (5 maanden) had ik schouderklachten door een slijmbeursontsteking. Hoewel gerichte fysiotherapieoefeningen verlichting brachten bleef de pijn sluimeren en bleef de bewegingsmogelijkheid van mijn arm beperkt.
Tijdens de eerste behandeling bij Tom merkte ik direct verlichting. In eerste instantie was dit het gevoel dat ik had als ik weer enkele weken dagelijks mijn oefeningen had gedaan. Veel verbazingwekkender was dat ik ’s avonds plots bemerkte dat de bewegingsmogelijkheid van mijn arm met een enorme sprong vooruit was gegaan. Na thuisbehandeling en nog 1 behandeling van Tom waren de pijnklachten als gevolg van de slijmbeursontsteking weg en kon ik doelgericht werken aan versterking van de schouderspieren.

terug naar het overzicht

 

Anke (40), gescheurde kniebanden

Bij het skiën heb ik mijn kniebanden gescheurd: de voorste kruisband was afgescheurd en de binnenste zijband ingescheurd.
Door regelmatige behandelingen bij Vitaalbalans in een vroeg stadium verdwenen de zwelling en pijn heel snel en vond ik het vertrouwen terug, mijn knie weer te kunnen belasten. Al na 3 weken kon ik weer lopen en ook trappen waren geen hindernis meer voor mij. Tijdens de fysiotherapie boek ik snel vooruitgang. Volgens de specialisten is normaal gesproken meer tijd nodig om te komen waar ik na 4 weken al was.

terug naar het overzicht

 

Annetje (39), negatief zelfbeeld

Jarenlang werd ik geplaagd door een negatief zelfbeeld. Dit belemmerde mij in mijn dagelijks functioneren omdat het, getriggerd door dagelijkse gebeurtenissen, regelmatig de kop op stak.
Tijdens de corebelief-behandeling van Vitaalbalans bleek dat de oorzaak lag in een traumatische ervaring in mijn jeugd. In de behandeling werden alle associaties die ik ermee had met behulp van signalen van gekleurd licht op acupunctuurpunten  weggewerkt en werd er, in plaats daarvan,  een positieve overtuiging in mijn systeem verankerd. Na de behandeling voelde ik me vrij van de negatieve associaties. Nu voel ik me sterker en ben ik vrij van de negatieve emoties, die mij eerder hebben belemmerd.
Ik ben erg onder de indruk dat één consult bij Tom mij meer opgeleverd heeft dan een jaar lang regelmatige bezoeken aan een psycholoog.

terug naar het overzicht

 

Marin (23), klachten na borstvergroting

Een paar jaar na een borstvergroting had ik een trekkend en zeurend gevoel dat door trok naar mijn oksel. Uit de meting bleek ik dat ik blokkades had op mijn energiebanen in  het borstgebied. Na 1 behandeling was al een groot verschil merkbaar en na 3 behandelingen waren mijn klachten verdwenen.

terug naar het overzicht

 

Trudy (58), vermoeid en gespannen

Al lange tijd had ik last van vermoeidheid en een gespannen gevoel. Tijdens de behandelingen kwamen de gebieden, die mijn gedachten bezig houden, duidelijk naar voren.  Na behandeling met magneetgolven en licht op bepaalde acupunctuurpunten voelde ik mij een stuk rustiger. Tevens heb ik voedingssupplementen mee gekregen en life style adviezen, waardoor ik me ook een stuk fitter voel.

terug naar het overzicht

 

Maaike (16), Pfeiffer

Ik was al 4 maanden doodmoe doordat ik Pfeiffer heb opgelopen. Ook had ik last van keelpijn. Ik was vaak te ziek om naar school te gaan. Na een behandeling van een paar weken bij Vitaalbalans ging mijn energie weer omhoog en kon ik weer conditie opbouwen. Nu gaat het weer goed met me.

terug naar het overzicht

 

Irma (31), moe en hoofdpijn

In verband met vermoeidheid en hoofdpijn heb ik een afspraak gemaakt met Vitaalbalans. Ook had ik al een paar jaar puisten op mijn rug. De scan tijdens de eerste behandeling wees in de richting van een schimmelinfectie.  Na behandeling van een aantal weken zijn de puisten verdwenen, heb ik bijna nooit meer hoofdpijn en heb ik ook veel meer energie gekregen.

terug naar het overzicht

 

Erik (22), astma en allergie

Al jaren had ik last van astma en allergie tegen katten. Vaak ging dit gepaard met hoofdpijn. Na 5 behandelingen bij Vitaalbalans ben ik helemaal van deze klachten af en voel ik mij ook minder moe. Ik had niet gedacht dat een behandeling met energie zulke resultaten kon opleveren en ben heel blij met het resultaat.

terug naar het overzicht

 

Alicia (16) - verschijnselen na de mexicaanse griep

Ik was na 3 maanden inmiddels van de griep af, maar had er zeker verschijnselen als zware vermoeidheid, slecht herstel, slechte opbouw en zeer weinig weerstand aan over gehouden... Ik heb met deze verschijnselen zo'n 6 maanden gelopen, omdat ik in het begin dacht, dat mijn lichaam gewoon de tijd nodig had om te herstellen... Ik had een dubbele antibioticakuur gehad, die erg veel schade had aangebracht, ik kon natuurlijk niet verwachten dat dit 1,2,3 over was. Omdat na een halfjaar ik nog steeds zo futloos en vermoeid was, heb ik meerdere keren mijn bloed laten prikken, hier kwam weinig uit, behalve het feit dat mijn lichaam de goede kant op ging... Ik zelf merkte hier niks van. Via via kwam ik bij Tom de Haan terecht. Na de eerste behandeling voelde ik dat mijn lichaam aan het veranderen was. Ik moest veel hoesten, omdat er veel afval- en gifstoffen vrij kwamen. Het bleek dus dat inmiddels 10 maanden later, ik nog steeds afvalstoffen in mijn lichaam had, die de mexicaanse griep veroorzaakt hadden. Na 4 behandelingen, zit ik weer helemaal in mijn ritme, ik voel me fit, slaap veel minder, herstel weer zo snel als vroeger en ben nu weer een conditie aan het opbouwen. Ik deed topsport (wielrennen) maar daar moest ik mee stoppen, omdat het niveau simpelweg te hoog was voor mijn kunnen na de mexicaanse griep. Nu voel ik mij weer als nieuw en ik zie er dan ook naar uit om binnenkort weer aan die start te staan!

terug naar het overzicht

 

Paulien (47) - klachten na borstvergroting

Na lang beraad heb ik in februari 2008 de knoop doorgehakt. Ik wilde al jaren mijn borsten laten vergroten. Na een aantal bezoeken aan de kliniek was het in april zover. Even wennen, maar dolblij met het resultaat. Mijn figuur was nu in balans. De vreugde werd enigzins getemperd toen bleek dat na driekwart jaar de linkerborst hard bleef aanvoelen. Meerdere bezoeken aan de kliniek volgden. Het ging wel iets beter, maar optimaal was het niet. Op advies van de plastisch chirurg heb ik contact opgenomen met Tom de Haan. Ik was in eerste instantie een beetje sceptisch, maar de keuze tussen een nieuwe operatie of een behandeling bij Tom was snel genomen. Na een viertal behandelingen was er een duidelijke verbetering waar te nemen. De borst voelde al soepeler aan. Na een totaal van acht behandelingen kon het cijfer 0 gegeven worden.
Ik heb de behandelingen niet als belastend ervaren. Over een aantal weken ga ik terug na de kliniek voor een eindcontrole.
Tom, ik wil je van harte bedanken. Ik kan dit hoofdstuk nu afsluiten.

terug naar het overzicht

 

Aat (64) - allergieën

Sinds ik de behandeling heb gehad, zijn mijn klachten zo veel verminderd, hoesten doe ik nooit meer. Heb ik mijn hele leven gedaan. Astma is van 4 maal luchtwegverwijdingsmedicijnen naar 1 maal per dag gegaan. Ontstekingremmers gebruik ik nog wel. Ik ben verhuisd en heb van verflucht en behanglijm waar ik altijd doodziek van wordt totaal geen last gehad. Luchtweginfecties normaal 2 keer per jaar, sinds de behandeling niet meer gehad.

terug naar het overzicht

 

Alice (46) - Core Belief

Core belief, een basis van alle ontwikkelingen, van genezing. Na de core belief therapie die ik bij Vitaalbalans onderging voel ik me beter uitgerust, kan ik weer studeren en kom ik weer op tijd voor mijn afspraken. Het verkrampte gevoel in mijn handen en vingers is gestopt. Wil je echt werken aan je ontwikkeling, je gezondheid, begin met Core Belief.

terug naar het overzicht

 

Saskia (54), borstkanker

Via een vriendin kwam ik in contact met Tom de Haan.

In de afgelopen jaren ben ik vele alternatieve therapien tegengekomen en ik heb er vele ook weer terzijde geschoven, gewoon omdat het mij niet aansprak of niet goed voelde. Zelf heb ik jaren geleden o.a. Touch for Health gedaan en hoewel ik het hele wiel niet doe, check ik nog wel veel dingen met mijn biosensor.

Het systeem van Tom bleek eigenlijk te vergelijken met het wiel van Touch for Health, maar dan zonder als die spiertesten van bijna anderhalf uur, die je als je al gaar was gewoon nog gaarder maakten.

Bij Tom ging het met een computer waarop je aangesloten werd, liggend in een hele gemakkelijke stoel met een glas kristal water naast je. Ideaal. Ik kon me ook heel wel vinden in de resultaten die de computer van Tom aangaf. De behandelingen vond ik heel plezierig, integer gedaan door Tom.

Ik denk dat na alles wat ik had meegemaakt (hersenvliesontsteking en daarna borstkanker), ik zonder de behandelingen wel heel lang uit de roulatie zou zijn geweest, terwijl ik een huwelijk van onze oudste zoon bij ons thuis en een verhuizing erna op stapel had staan. Ik denk dat ik beiden uit handen had moeten geven, terwijl ik nu alle twee de evenementen voornamelijk zelf kon doen. Het huwelijk was een gezellige dag met een geweldig avondfeest. De verhuizing heb ik met wat hulp van onze kinderen voor de grote meubels en het leeghalen van zolder en kelder toch helemaal alleen kunnen doen, precies zoals ik het voor ogen had.

Dus mijn dank aan Tom is heel groot en zeker een aanrader als je je uitgeblust voelt of dat je het gevoel hebt dat je systeem in een neerwaartse spiraal aan de gang is, waarvan je het gevoel hebt dat je het tij niet alleen kunt keren.

terug naar het overzicht

 

Susanne (47), schouderklachten

Met mijn schouder gaat het goed. Ik slaap door en word niet meer wakker van de pijn. De rugpijn is verdwenen. Verstopping is minder maar ik moet wel letten op het drinken van veel water. Al met al heb ik veel baat gehad. Hartelijk dank voor de behandeling!

terug naar het overzicht

 

H. Berg (50)

Tom is een deskundig en zeer betrokken energetisch therapeut die het maximale resultaat wil behalen voor zijn klant. Zijn interesse in de persoon,zijn voorbereiding, technische kennis en toewijding zorgen ervoor dat je het beste uit de techniek van energetische therapie krijgt. Hoewel ik als zeer actief sporter gezond denk te leven, heeft het mij persoonlijk zeer geholpen om inzicht te krijgen in hoe mijn lichaam reageert op een ingesleten en een toch deels ongezonde levensstijl.

terug naar het overzicht

 

R. Neumann (80), schouderklachten

Na een knieoperatie liep ik geruime tijd met een kruk. Hierdoor heb ik mijn schouder overbelast, wat resulteerde in een ontsteking. De schouder was pijnlijk en ik kon hem niet meer goed bewegen. Na een behandeling van 2 uur was de pijn direct verdwenen en kon ik mijn schouder weer alle kanten op bewegen. Mijn huishoudelijk werk gaat me nu weer goed af en ik kan zelfs weer wekelijks gaan zwemmen.

terug naar het overzicht


H. Janssen (74) – Zware vermoeidheid na operatie

Beste Heer de Haan,

Nadat U mij op 7 september j.l. 'n "vitaalbalans" behandeling hebt gegeven, ben ik me steeds fitter gaan voelen en heb daardoor zoveel meer energie om weer dagelijks te fietsen en te wandelen.

Voorheen had ik immers meteen 's-ochtends na de nachtrust al moeheidsklachten, die tot ver in de middag duurden. Die klachten zijn nu verdwenen.

terug naar het overzicht

 


José (35) – traag werkende schildklier

Door een te trage schildklier heb ik enkele klachten gekregen waaronder: mijn spijsvertering stond bijna stil, hierdoor veel last van buikpijn en opgezette buik. Hoofdpijn en chronische vermoeidheid. Na 3 behandelingen kon ik het normale leven weer oppakken. Ik heb nu weer zoveel energie dat ik zelfs weer lekker kan sporten. Ook de darmklachten en hoofdpijn zijn verdwenen. Ik heb de behandelingen van Tom en zijn benadering en uitleg als zeer prettig ervaren.

terug naar het overzicht

 

Nicolette (35) - Lyme

Ik ben begonnen met I-Health bij Vitaalbalans omdat ik nog vaak moe was en al heel lang liep met een chronische ziekte van Lyme. Deze was in het ziekenhuis behandeld , weliswaar 10 jaar te laat, met antibiotica. Het ging bij aanvang van de I-Health therapie al een stuk beter met mij, maar naar mijn idee kon ik misschien nog meer verbetering krijgen met I-Health.
Ik was naast regelmatige vermoeidheid, ook vaak grieperig en had last van mijn longen en buik en van mijn knieën en ellebogen. Lopen ging al maanden erg moeilijk. 
Toen Tom mij behandelde voor de 1e keer, kwam eruit dat ik veel toxines had. Dit had evt. verband met de ziekte van Lyme dacht ik. Daarnaast kwamen mijn longen er ook vaak als zwak uit.
Nu zo’n 5 behandelingen later, merk ik dat ik een stuk meer energie heb. De meeste klachten zijn milder geworden.
Mijn knieën zijn een stuk verbeterd, en kan dus weer beter lopen. Ook mijn longklachten zijn min of meer verdwenen. En mijn elleboog klachten zijn min of meer weg!
Dus al met al ben ik een stuk verder met mijn gezondheid gekomen! Dus ik ben erg blij dat Tom mij behandeld heeft!

terug naar het overzicht

 


Angela (38) - borstontsteking

i-Health® behandeling helpt bij opsporen van ontstekingen!

In 2006 ben ik bevallen van onze dochter, ik wilde haar zoveel mogelijk antistoffen meegeven en heb bewust gekozen voor borstvoeding. Helaas ging dit niet zonder problemen, ik kreeg een flinke borstontsteking en hoge koorts. Via de huisarts heb ik tot twee keer toe een antibioticakuur gehad om de ontsteking te lijf te gaan. Helaas heeft dat niet voorkomen dat een borstabces is ontstaan wat in het ziekenhuis operatief verwijderd moest worden.   
Ook bij de geboorte van onze zoon in 2007 heb ik gekozen voor borstvoeding. Verschillende deskundigen hadden mij verzekerd dat de kans op nog een abces wel heel erg klein was. Helaas kreeg ik opnieuw een borstontsteking en heeft de arts weer een antibioticakuur voorgeschreven. Net als bij de eerste keer loste dit het probleem niet op, er bleven klieren verstopt. Omdat ik wilde voorkomen dat opnieuw een abces zou ontstaan, heb ik hulp gezocht buiten de reguliere gezondheidszorg en ben op het spoor gezet van Vitaalbalans.
Tijdens de behandeling zijn metingen uitgevoerd en is geconstateerd dat er nog steeds ontstekingen in mijn lichaam aanwezig waren. Daarop is direct een behandeling gestart met de zapper. Een bloedcontrole een dag daarna in het ziekenhuis, toonde aan dat de ontstekingen verdwenen waren! Ik heb geen abces meer gekregen!

terug naar het overzicht

 

Ans (59), burnout en vermoeidheidsklachten

Tom heeft mij benaderd toen hij zijn studie I-health begon. Tijdens mijn eerste behandeling zijn er metingen gedaan. De uitkomst hiervan was slechts deels voor mij herkenbaar. Ik zat in de laatste fase van een burn-out. Gebrek aan energie en vermoeidheidsklachten waren voor mij zeer herkenbaar. Een aantal keren ben ik daarvoor in behandeling voor geweest, met succes. De ontsteking aan mijn vinger is na vele malen behandeling ook verdwenen. Mijn chronische verkoudheid welke gepaard ging met geïrriteerde prikkelende ogen en neus is vrijwel verdwenen. Ook vaak terugkomende jeukplekken op mijn armen zijn zo goed als verdwenen.

terug naar het overzicht


Marijke (56), blaasoperatie en ontstoken schouder

Ook ik ben door Tom benaderd tijdens zijn studie. Ik was herstellende van een blaasoperatie. Verdere klachten waren een ontsteking in mijn schouder. Ik had weinig energie en voelde me lichamelijk niet fit. Na enkele behandelingen is de ontsteking genezen. I-health heeft voor mij inzichtelijk gemaakt hoe het met mijn lichamelijke en geestelijk conditie was gesteld. De meerwaarde hiervan is dat ik bewuster met de signalen van mijn lichaam probeer om te gaan. Na behandeling is mijn energie wat meer in balans.

terug naar het overzicht