Analyse

Iedere behandeling begint met een analyse. Deze is nodig om de oorzaak van een kwaal te vinden. Vitaalbalans analyseert uw conditie, test middelen die u eventueel inneemt en geeft u een goed therapieplan. Wij beoordelen de gezondheid van het totale lichaam, we kijken meer naar de mens dan de kwaal.
Vitaalbalans werkt met I-Health® : een geavanceerde digitale analyse- en behandelingsmethode. Uw lichaamsenergie wordt gemeten en geeft direct informatie over uw gezondheid. De test is pijnloos en wordt uitgevoerd met een meetpen aan de handen en voeten.
Onze testapparatuur produceert gegevens over uw energische conditie en de fysieke en mentale balans. Eventuele energieblokkades zijn direct zichtbaar. De test duurt nog geen 10 minuten. Tevens kunnen middelen, zoals vitaminen en mineralen, worden getest op hun effect op uw lichaam en vitaliteit. Vitaalbalans over een groot aantal natuurgeneeskundige middelen, die uw gezondheid kunnen verbeteren. Ook de middelen die u al gebruikt kunnen worden getest.


Na analyse worden adviezen gegeven om de balans te verbeteren of te herstellen. Meestal wordt aansluitend een behandeling gestart.
De analysemethode is bij iedereen toepasbaar die preventief of curatief met gezondheid bezig wil zijn.

Vitaliteitsmeting bij Vitaalbalans

Succesvolle behandeling met i-Health in een Duitse artsenpraktijk