Een goede gezondheid is het hoogste goed

Bij een gezond mens zijn lichaam en geest in balans. Door allerlei invloeden kan deze balans verstoord raken, bijvoorbeeld door slechte voeding, bacteriën, virussen, parasieten, bijwerkingen van medicijnen of belastingen vanuit het milieu. Een langdurige verstoring van dit evenwicht kan leiden tot klachten of ziekten. Er is dan sprake van verstoring van de energieniveau’s in het lichaam. Deze energie is meetbaar. Onze apparatuur maakt in enkele minuten duidelijk of uw energie voldoende is om uw gezondheid te handhaven.
Belastingen van milieu, stress en verkeerde voeding kunnen jaren duren voordat ze merkbaar worden in huid, darmen, longen, gewrichten en een gebrek aan energie en levenslust. Vitaalbalans ondersteunt uw lichaam met energie om het zelfgenezende vermogen te stimuleren.

Vitaliteitscoaching middels een systematische aanpak

Vitaalbalans coacht en behandelt uw vitaliteit op systematische wijze. Begonnen wordt met een analyse. Uw huidige energetische toestand en harmonie wordt vastgesteld. Vervolgens kan therapie worden ingezet, waarbij het lichaam wordt ondersteund door middel van lichaamseigen trillingspatronen om tot een optimale conditie te komen. Vervolgens wordt het effect van de interventies weer gemeten. Er is dus voortdurend interactie tussen analyse en therapie. Het eigen lichaam vertelt de behandelaar welke behandeling op dit moment het belangrijkste is.

Wilt u de achtergrond van uw klachten leren kennen?
Wilt u gezondheidsproblemen voorkomen?

Een meting en behandeling kan plaats vinden naar aanleiding van specifieke klachten. Maar ook kan deze preventief plaats vinden. Iets dat u ongemerkt "onder de leden" heeft kan met onze metingen al gedetecteerd worden. Onze auto brengen we regelmatig naar de garage voor een onderhoudsbeurt en APK. Maar vindt u uw eigen lichaam en uw eigen gezondheid niet nog belangrijker? Kies dan voor een bio-energetische analysemeting en behandeling bij Vitaalbalans.
Gebruikt u medicijnen, vitaminen, voedingssupplementen, mineralen of kruiden, dan is het nuttig vast te stellen wat het effect hiervan is op uw lichaam en vitaliteit. Vitaalbalans test de door u gebruikte middelen op de werkzaamheid in ùw lichaam.

Vitaliteitsanalyse en -verbetering bij bedrijven en instellingen

Mensen leveren de beste prestaties als ze “lekker in hun vel” zitten. Wanneer dit niet het geval is kan dit leiden tot verminderde prestaties of ziekteverzuim. Beiden zijn een hoge kostenpost. Het bevorderen van het welzijn en het voorkomen en verlagen van ziekteverzuim levert niet alleen een besparing op, maar zorgt ook voor een beter welzijn van uw medewerkers. Speciaal voor werkgevers heeft vitaalbalans een programma om de vitaliteit en stressbestendigheid van medewerkers in kaart te brengen en te verbeteren en om ziektes te behandelen, zodat de medewerker sneller terugkeert op de werkplek. Meer informatie hierover kunt u lezen op www.vitaliteitinbeeld.nl